Lactoferrin GX featured in

Breakthrough in the battle to conquer coeliac disease
Monday, Date 21/07/2014

The mystery of coeliac disease has been cracked by scientists, paving the way for treatments for the condition that blights the lives of millions of people.

The intolerance to gluten, the main protein in wheat, rye and barley, causes the immune system to attack the gut. 

Now British and Australian scientists have pinpointed why the protein can be so toxic.

Coeliacs are advised not nto eat wheat based foods such as bread

Wheat based products such as bread trigger coeliac disease

They gave 200 patients bread, rye muffins or boiled barley to eat and, tested their blood six days later to see how their immune systems responded.

This showed that 90 of the 2,700 protein fragments that make up gluten had been treated as toxic by their bodies.

But three were particularly bad, the journal Science Translational Medicine reported.

Melbourne-based researcher Dr Bob Anderson said: 'These three components account for the majority of the immune response to gluten.' 

Adding that it had been 60 years since gluten was shown to cause coeliac disease, he said: 'The holy grail in coeliac disease research has been to identify the toxic peptide components of gluten; and that's what we've done.'

Melbourne biotech company Nexpep has created a jab to desensitise people with coeliac disease to gluten.

Up to one in 100 Britons suffers from the disease. Symptoms include diarrhoea and cramps and it can lead to malnutrition and osteoporosis.

Source: dailymail

Other news
  • International Journal talking about Lactoferrin (10/09/2014)
  • Dieting May Cure Obesity And Heart Disease, But It Also Breeds Unhappiness (13/08/2014)
  • Eating Chocolate Could Reduce Your Body Fat (04/08/2014)
  • Sugary Drinks May Damage Children's Brains So Badly It Affects Their Memory (31/07/2014)
  • Analysis Program of Visceral fat - First time of presence in Vietnam sponsored by NRL Pharma - Japan.


    Sao Nam technology development Joint Stock Company would like to thank sincerely to our Customer for having confidence in and using Supplement Food Lactoferrin GX by Visceral fat Analysis program - first time of presence in Vietnam just only for Lactoferrin GX Customer.

    Kết quả chương trình bốc thăm may mắn tháng 5.2014


    Vào 9h sáng ngày 28.05.2014, tại trụ sở chính của công ty cổ phần phát triển công nghệ Sao Nam đã diễn ra buổi bốc thăm may mắn đầu tiên của chương trình “ Bốc thăm may mắn – Thay lời tri ân”.

    Chương trình bốc thăm may mắn – thay lời tri ân


    Thay lời cảm ơn chân thành nhất đến Quý khách hàng đã tin tuởng và sử dụng TPCN Lactoferrin GX, Công ty CPPTCN Sao Nam tổ chức chương trình bốc thăm may mắn hàng tháng dành riêng cho khách hàng mua và sử dụng sản phẩm:

    Chương trình phân tích mỡ nội tạng cho khách hàng


    Từ 01/06/2014, các khách hàng của Lactoferrin tại Hà Nội bắt đầu được hưởng chương trình phân tích mỡ nội tạng miễn phí.

    Hội thảo Gặp mặt đầu xuân - Trao đổi cơ hội hợp tác


    Ngày 23/02/2014, tại khách sạn Fortuna Hà Nội đã diễn ra hội thảo "Gặp mặt đầu xuân - Trao đổi cơ hội hợp tác" do công ty Cổ phần Phát triển Công nghệ Sao Nam và tập đoàn Huy Hoàng Hưng Thịnh đồng tổ chức.

    Hội Thảo : “ Giao lưu và gặp gỡ Tổng Đại lý độc quyền và Đại lý khu vực Phía Nam”


    Ngày 21/12/2013, Công Ty Cổ Phần Công Nghệ Sao Nam tổ chức hội thảo “Giao lưu và gặp gỡ Tổng Đại lý độc quyền và Đại lý khu vực Phía Nam” tại Khách sạn Hải Long – 52B Phạm Hồng Thái, Q1, TP HCM.
    Price and specific information about product written on label. All contents and information contained in the website are reserved. We are not responsible for any false infomation from other sources. In order to protect customers' benefits, please review carefully information posted on the website before purchasing.